IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Общество
15:42 | 13 ноември 2019
Обновен: 02:14 | 24 април 2024

Продължават ремонтите в „Аспарухово“

Оглед на дейностите направи кметът на Варна Иван Портних

По материала работи: Слав Велев
Продължават ремонтите в „Аспарухово“

Продължават ремонтите в малките улици и междублоковите пространства в район "Аспарухово". Оглед на дейностите направи кметът на Варна Иван Портних.

 

В момента се преасфалтират ул. "Стара Загора" и ул. "Средец" - в частта от ул. "Злетово" до ул. "Перник". Успоредно с това се обновяват тротоарите, изграждат се нови паркоместа. Нов паркинг се изгражда край бл. 51. Приключи ремонтът на част от ул. "Кирил и Методий". Напредва и изграждането на рибарското пристанище. Преасфалтиране на пътната настилка се извършва в малки улички във всички райони на града. Предвидени за рехабилитация са улична мрежа, ремонт на тротоарна настилка и междублокови пространства.

 

Кметът Иван Портних направи оглед и на спортните площадки в ОУ „Любен Каравелов“ в Аспарухово и в ОУ "Капитан Петко Войвода" в кв. „Галата“, където са изградени комбинирано спортно игрище за футбол и баскетбол, фитнес на открито, с възможност за тренировки на до 24 души и се поставят по два броя тенис маси.

 

 

 

 

Live.Varna.bg

Коментари

Новини Варна