IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Общество
08:36 | 28 декември 2019
Обновен: 15:55 | 18 април 2024

И тази година голям концерт за ЧНГ на площада във Варна

Павел, Венци Венц, Вензи и Рут Колева ще бъдат част от изпълнителите на 31 декември

По материала работи: Борис Проданов
И тази година голям концерт за ЧНГ на площада във Варна

Павел, Венци Венц, Вензи и Рут Колева ще бъдат част от изпълнителите в празничния концерт „Заедно в новогодишната нощ”, организиран от община Варна. По традиция той ще се проведе на площад „Независимост“, където ще бъде монтирана 3D сцена. Началото ще бъде в 22 ч. на 31 декември, а програмата ще продължи до 2 ч. на 1 януари 2020 г.

 

В концерта ще участват още победителят в „Гласът на България“ Атанас Кателиев, група „П.И.Ф.“, Елица Тодорова, Нели Георгиева – Нелс и Йордан Марков. Купонът ще бъде воден от Надя Петрова, Иван Тишев, Миа и Дамян Попов. В  полунощ небето над града ще бъде озарено от празнични илюминации със светлинно и лазерно шоу, а фолклорен ансамбъл „Варна” ще поведе "Дунавско хоро" на площада.

 

Освен с грейналата елха и с красивата празнична украса, варненци ще могат да се снимат с интересни ледени фигури. В празничните дни ще  работят и къщичките от коледния базар. 

 

Прочетете още: Важно: Намаляват срока за активирането на винетките

Коментари

Новини Варна