IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Община Варна
12:55 | 27 август 2015
Обновен: 20:06 | 22 април 2024

Бизнесът обсъжда възможностите за подпомагане в Бургас и Варна

Разясняват европейските програми и възможностите зя директно финансиране от Брюксел

По материала работи: Борис Проданов
Бизнесът обсъжда възможностите за подпомагане в Бургас и Варна

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и кметовете на Бургас Димитър Николов и на Варна Иван Портних организират конференции на тема "Възможности за насърчаване на малкия и среден бизнес в Бургас и Варна". Те ще се проведат в Бургас на 27 август (днес) от 18 ч., в сградата на бизнес инкубатор "Бургас". В морската столица събитието е утре от 13 ч. в зала „Варна“ на общината.


На конференциите ще бъдат представени приоритетите за подпомагане на фирмите по европейските програми и възможностите директно от Брюксел. Агенцията ще разясни за създаването на собствена регионална мрежа и центрове за реално подпомагане и развитие на бизнеса по места.


Освен това ще информира фирмите за проявите като изложби, панаири, търговски мисии, които организира и ще подпомага участието им в инициативите, които биха били от полза за бизнеса.

Коментари

Новини Варна