IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Община Варна
21:43 | 25 ноември 2015
Обновен: 12:53 | 15 април 2024

Обсъдиха сигурността на район "Вл. Варненчик"

Това стана по инициатива на кмета на района Николай Костадинов и на началника на Трето РУП - Варна

По материала работи: Борис Проданов
Обсъдиха сигурността на район "Вл. Варненчик"

По инициатива на кмета на район „Вл. Варненчик” Николай Костадинов и началника на Трето РУП - Варна, в присъствието на представители на учреждения, големи търговски вериги, пожарна, директори на училища, детски градини и други институции от района, се проведе среща на която бяха разгледани основни въпроси свързани с отбранително-мобилизационната подготовка на обществените за района места, както и въпроси свързани със зимното поддържане, и готовността на фирмите отговарящи за зимната поддръжка на района.


На срещата бяха поставени въпроси по отношение на охраната и сигурността на обектите с масово струпване на хора.


Изостри се вниманието върху бдителността на персонала на съответните учреждения, по отношение на подозрителни лица, изоставени предмети и обекти, оставени без надзор, както и по отношение подобряване охраната на училища, детски градини, търговски обекти и други обществени места в района.


Относно зимната подготовка, фирмите докладваха готовност за справяне с предстоящите зимни условия, съобщиха още от пресслужбата на района.


Поставени бяха въпроси за проблемните за района места, в т.ч. подстъпите към селищните образувания, вътрешните улици, адресите на хора на хемодиализа, както и местата които приоритетно трябва да се почистват при зимни условия.

Коментари

Новини Варна