IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Община Варна
19:08 | 20 август 2016
Обновен: 16:23 | 17 април 2024

Продължават конкурсите за млад предприемач и за любителска снимка

По материала работи: Златина Добрева
Продължават конкурсите за млад предприемач и за любителска снимка

В срок до 1 септември продължават двата конкурса – за млад предприемач или мениджър в областта на туризма, както и любителския ученически фотографски конкурс „Моето варненско лято“. Конкурсите се организират от дирекция „Туризъм“ към Община Варна.


 
Критериите за включване в надпреварата за млад предприемач в туризма са следните: -възраст - от 18 до 33 навършени години, минимум 3 г. професионален опит в областта на туризма на територията на община Варна - хотелиерство и ресторантьорство; иновативност, творчески подход, постигнати трайни резултати. Номинираните кандидати трябва да представят една страница разработен материал за своето лично виждане и отношение за развитието на туризма във Варна на тема „Какво бих подобрил в развитието на туризма във Варна, ако зависи от мен / ако съм кмет? /“.
 
Голямата награда в конкурса е участие в международното туристическо изложение WTM Лондон, която се предоставя от Община Варна. Подготвена е и поощрителна награда – уикенд за двама в наш курортен комплекс, предоставя се от партньорите от туристическия бранш.
 

Фотографският конкурс „Моето варненско лято“ е предназначен за ученици и студенти от Варна, без ограничение на възрастта. Те трябва да изпратят до 3 снимки, които са тематично свързани с Варна - брегът, морето, новата визия на града. Изображенията трябва да са дигитални в JPEG формат, с минимален размер 1,5 MB (2048/3088 ppi, 300 dpi)". Получените фотографии ще бъдат включени в изложба, посветена на лято сезон 2016, която ще бъде открита на 27 септември – Международния ден на туризма.


 
Срокът за представяне на снимките – до 1 септември 2016 г. разпечатани в А4 формат, запечатани в плик с обозначени данни на подателя: трите имена и телефон за контакт. Място за предоставяне на снимките: Туристически информационен център /под Козирката/ и качени на електронен адрес: office@varnainfo.bg.

Коментари

Новини Варна