IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Община Варна
12:31 | 22 февруари 2017
Обновен: 12:29 | 18 април 2024

Семейства горяха в домовете си във Варна

Няма пострадали хора в инцидентите

По материала работи: Борис Проданов
Семейства горяха в домовете си във Варна

На 21.02. т.г., около 14:00 часа, е получен сигнал за пожар в стая от апартамент, намиращ се на ул. «Васил Друмев» във Варна. Няма пострадали хора. Причината за пожара е неправилно използване на отоплителен уред – оставена без надзор конвекторна печка, която запалва хартии, разположени в непосредствена близост. Вследствие на пожара са унищожени: печка, домашно имущество, опушени са 30 кв. м. стени.

 

На 21.02. т.г., около 19:50 часа, е получен сигнал за пожар в кухнята на апартамент, намиращ се в ж.к. «Вл. Варненчик». Няма пострадали хора. Причината за пожара е неправилно използване на нагревателен уред – забравено ядене на котлон. Вследствие на пожара е унищожена тенджера, опушени са стени.

 

На 21.02. т.г., около 20:40 часа, е получен сигнал за пожар в къща, намираща се в с. Близнаци. Няма пострадали хора. Причината за пожара е в процес на изясняване. Вследствие на пожара са унищожени 20 кв. м. покривна конструкция.

 

Още по темата: Газова бутилка се взриви в търговски център във Варна

Коментари

Новини Варна