IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Община Варна
10:30 | 18 юли 2017
Обновен: 11:31 | 28 март 2024

Публикуваха регистъра на общинските детски градини във Варна

Съдържа подробна информация за образователните институции на територията на общината

По материала работи: Пламен Янков
Публикуваха регистъра на общинските детски градини във Варна

Регистър на общинските детски градини и центрове за подкрепа за личностно развитие на територията на Община Варна е публикуван в официалната интернет страница на община Варна, раздел „Публични регистри“, съгласно разпоредбите на чл.346, ал.1 от Закона за предучилищното и училищно образование. Обстоятелствата, които подлежат на вписване в регистъра са определени с наредба, приета от Общински съвет – Варна.

 

Регистърът съдържа информация за всички общински детски градини и центрове за подкрепа за личностно развитие на територията на Община Варна: контакти на образователната институция, работно време, сграден фонд, източници на финансиране, брой персонал, среден размер на брутните заплати и участие в проекти. Подробна информация относно конкретните условия и организация на работа в образователните институции може да бъде намерена и на техните интернет страници, които също са включен в регистъра.

Коментари

Новини Варна