IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Община Варна
14:53 | 14 май 2018
Обновен: 19:24 | 21 март 2024

Кондукторка се контузи тежко при рязко спиране на автобус във Варна

Шофьор от Бургас блъсна дете

По материала работи: Ставри Таргов
Кондукторка се контузи тежко при рязко спиране на автобус във Варна

Кондукторка се контузи тежко при рязко спиране на автобус. Инцидентът станал на 11.05. т.г. около 8 часа на бул. „Константин и Фружин“. Водачът на автобус «Соларис» М.И. (49 г.) от Варна при спиране пред пешеходна пътека рязко употребява спирачки, в резултат на което кондукторката в превозното средство пада в салона.

 

Вследствие на инцидента жената получава фрактури на две ребра и китка на лявата ръка. Жената е прегледана и настанена за лечение в МБАЛ „Св. Анна“ без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

ПТП е възникнало и на 13.05. т.г. около 15 часа на кръстовището на бул. „Цар Освободител“ и бул. „Република“. Водачът на лек автомобил ситроен С.А. (57 г.) при маневра за завой наляво не пропуска и блъска мотоциклет ямаха, който се движи в права посока.

 

Вследствие на инцидента мотоциклетистът (28 г.) получава фрактура на лява ръка и контузия на крак, а неговата спътничка (19 г.) е получила контузни наранявания. Двамата са прегледани и освободени за домашно лечение, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 12.05. т.г. около 13,40 часа на бул. „Сливница“ също е възникнало ПТП. Водачът на лек автомобил хонда Н.В. (22 г.) от Бургас при временна организация с двупосочно движение не пропуска и блъска дете, пресичащо пътното платно.

 

Вследствие на инцидента момичето получава контузия на глава, прегледано е и освободено, без опасност за живота.

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна