IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Община Варна
15:08 | 14 май 2018
Обновен: 02:11 | 20 април 2024

Спипаха шофьори с нередовни возила и без книжки във Варна

Един от водачите представил свидетелство менте по италиански образец

По материала работи: Ставри Таргов
Спипаха шофьори с нередовни возила и без книжки във Варна

На 13.05. т.г. около 9,40 часа в с. Пчелник при  полицейска проверка на лек автомобил фиат с водач М.Г. (21 г.) от с. Осмар е установено, че същият управлява МПС, което е спряно от движение по служебен път във връзка с нарушение на ЗДвП. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. М.Г. е задържан за срок до 24 часа.

 

На 10.05. т.г. около 18 часа в с. Синдел при  полицейска проверка на лек автомобил ауди с водач А.С. (19 г.), местен жител, е установено, че същият управлява МПС, което не е регистрирано по надлежния ред, а той е с отнето свидетелство за правоспособност заради нарушение на ЗДвП. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. А.С. е задържан за срок до 24 часа.

 

На 13.05. т.г. около 10 часа в Дългопол на ул. „Никола Обретенов“ при полицейска проверка на мотопед Пиаджо с водач С.С. (30 г.), местен жител, е установено, че същият управлява МПС, което не е регистрирано по надлежния ред. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Провадия. С.С. е задържан за срок до 24 часа.

 

На 11.05. т.г. около 2,50 часа във Варна при  полицейска проверка на лек автомобил фолксваген с водач И.Б. (21 г.) от Варна, е установено, че същият управлява МПС без свидетелство за правоспособност, отнето му като административно наказание за нарушение на ЗДвП. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. И.Б. е задържан за срок до 24 часа.

 

На 11.05. т.г. около 13,30 часа в с. Брестак при полицейска проверка на мотопед сим джет с водач Й.Й. (40 г.), местен жител, е установено, че същият управлява МПС без свидетелство за правоспособност, отнето му като административно наказание за нарушение на ЗДвП. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Девня. Й.Й. е задържан за срок до 24 часа.

 

На 11.05. т.г. около 17 часа в Суворово при  полицейска проверка на лек автомобил сеат с водач С.И. (33 г.) от с. Николаевка, е установено, че същият управлява МПС без свидетелство за правоспособност, като представя неистинско такова по италиански образец. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Девня. С.И. е задържан за срок до 24 часа, съобщават от полицията.

Черно море

 

Коментари

Новини Варна