Изявени студенти на ИУ – Варна, получиха награди от университета
Колегата Илиян Койчев от тв „Черно море“ е сред отличените (СНИМКИ)
Публикувана: 28 Nov 2018 | 12:42
ИЛИЯН КОЙЧЕВ ПОЛУЧАВА ПОЗДРАВЛЕНИЯ ОТ РЕКТОРА НА ИУ – ВАРНА, проф. Пламен Илиев. Вляво е зам.-ректора на университета проф. Стоян Стоянов. Снимки Пламен Гутинов

На специално тържество ректорското ръководство на Икономическия университет – Варна, награди изявени студенти в областта на спорта, културата, научно-изследователската дейност. Церемонията е традиционна и се провежда в навечерието на 8 декември – студентският празник.

Ректорът проф. Пламен Илиев пожела на възпитаниците на ВУЗ-а здраве, весело посрещане на 8 декември, на коледните и новогодишните празници и успех на сесията, която започва в първите дни на януари.

 

На спортните терени ИУ – Варна, има успехи в баскетбола, волейбола, футбола, индивидуалните спортове. Сред печелилите слава в Цар Футбол е колегата спортен редактор на тв „Черно море“ Илиян Койчев, който беше награден от зам.-ректора проф. Стоян Стоянов и поздравен от проф. Илиев.

„Изключително съм доволен от представянето на студентите и през тази академична година. Очевидно резултатите ни правят впечатление, защото има увеличен интерес към предлаганата от нас образователна услуга. Не сме забравили отличниците, те бяха наградени преди дни. На тази церемония отдаваме дължимото към най-добрите в спорта, културата, научно-изследователската дейност“, каза за Медийна група „Черно море“ проф. Пламен Илиев.

 

Отличените студенти не скриха, че са много щастливи от традиционната инициатива на ректорското ръководство. Те обещаха отново да бъдат първи в своите области.

Борис Проданов

 

Още по темата: ИУ - Варна, прие с 15% студенти повече от държавната поръчка

Още от: Община Варна

Коментари ( 0 )