IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Община Варна
14:22 | 1 юли 2019
Обновен: 08:45 | 1 март 2024

Обявяват поредното класиране за детските градини във Варна на 8 юли

Родителите могат да подават заявления или да правят редакция на съществуващи заявления от днес

По материала работи: Пламен Янков
Обявяват поредното класиране за детските градини във Варна на 8 юли

 

В електронния регистър за прием в общинските детски градини са обявени свободни места за всички възрастови групи. За деца, родени през 2016 г. /първа възрастова група/ свободните места са 482, а за яслена група към детска градина - 46 места, съобщиха от дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна.

 

Родителите могат да подават заявления или да правят редакция на съществуващи заявления от днес до 7-ми юли. Свободните  места за различните възрастови групи могат да се видят в електронния регистър за прием – под меню „предстоящо класиране“. Резултатите ще бъдат обявени на 8-ми юли след 10.00 ч. също в електронния регистър.

 

За това класиране, както и за всички останали до края на лятото, не се изисква постоянен адрес по район на местоживеене. Допуска се и по настоящ адрес  във  Варна, както и избирането на детски градини от различни райони. Могат да кандидатстват и родители, които до момента не са подавали заявление и не са участвали в класиране. 

 

Свободните места за всички възрастови групи могат да бъдат намерени ТУК.

Коментари

Новини Варна