IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Други
13:03 | 23 септември 2017
Обновен: 14:18 | 24 април 2024

Джей Зи и Бионсе готвят специален благотворителен концерт

Ще набират средства за жертвите от двата най-мощни урагана тази година

По материала работи: Борис Проданов
Джей Зи и Бионсе готвят специален благотворителен концерт

Звездната двойка Джей Зи и Бионсе работят по организацията на специален благотворителен концерт, чиято цел ще бъде да набере средства за жертвите от двата най-мощни урагана тази година - "Ирма" и "Харви". Музикалната изява, която е насрочена за идния месец, е и първата за Бионсе след раждането на близнаците й.


Според наличната за момента информация концертът ще се проведе на 17 октомври в "Барклис център" в Бруклин, Ню Йорк, като участие ще вземат и музиканти от лейбъла на Джей Зи - "Рок Нейшън".


"Все още не сме обявили официално или потвърдили музикантите и организациите, които ще се включат. Не знаем кого да очакваме, но предвид факта, че Джей Коул, Джейдън Смит, Ритана и Ти Ай са сред изпълнителите, представлявани от лейбъла, то ни очаква вълнуваща нощ", сподели за сп. "Венити Феър" говорителят на "Тайдъл" - компанията за онлайн стрийминг на музика, също притежание на Джей Зи, която стои зад организацията на мащабното събитие.

 

БГНЕС

Коментари

Новини Варна