IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Други
21:31 | 4 ноември 2017
Обновен: 09:52 | 15 април 2024

Ранди Куейд - поредната жертва на сексуален тормоз

Братът на Денис Куейд с шокиращо признание за детството си

По материала работи: Борис Проданов
Ранди Куейд - поредната жертва на сексуален тормоз

Звездата от „Среднощен експрес“ и брат на Денис Куейд, сподели в социалните мрежи за ужасните неща, които са се случвали с него в ранното му детство.
 
Актьорът бил изнасилван от 14-годишно съседско момче, с което били приятели и разстели заедно. Ранди, който сега е на 67 години, признава, че момчето го изнасилвало в тоалетната, докато родителите му били на работа и го заплашвало, че ще разбие бутилка алкохол в главата му, ако откаже да направи всичко, което иска.
 
Един ден Ранди успял да избяга, пресекъл улицата и казал на майката си какво се случва. Двамата казала за инцидента на полицая, който живеел на същата улица, а той отишъл при тийнейджъра и изчакал с него да се приберат родителите му.
 
Въпреки че Ранди не разбрал какво станало след това със съседското дете, той вярва, че травмата от това серийно сексуално насилие го мотивирала да стане актьор.

 

В няколко поста той споделя: „Вероятно има причина за тази травма… и тя е да ме превърне в актьор. Потапяйки се в характера на героя аз насочвам яростта си и това ме пренася някъде другаде, позволявайки ми да се освободя от емоционалния багаж, който съм натрупвал през годините“.

 
„Много актьори са имали тежка емоционална травма в живота си. За нас да влизаме в роля е нещо повече от кариера - начин на справяне, оцеляване“.
 
„Не казвам, че инцидентът не ме е засегнал, но осъзнавам, че ставайки възрастен човек вече бях информиран за последиците от тези случки по начин, който не е толкова очевиден, а е на дълбоко ниво“.
 
„Подтисках чувстата си и в резултат на това станах много срамежлив, давайки прекалено много доверие на хора, които не заслужават. Инстинктите ми за самосъхранение бяха много затъмнени“.
 
Ранди, който в омъжен за режисьора Еви Куейд, реши, че е дошло време да сподели опита си със света, след лавината обвинения в насилие и сексуален тормоз, които се появиха в холивудските среди.

 

teenproblem.net

 

Още по темата: Кевин Спейси призна, че е хомосексуален

Коментари

Новини Варна