На Джулиана Гани не й пука от хорското мнение, ще дялка и носа
Харесва ми да си правя корекции, категорична е Мис Силикон
Публикувана: 24 Nov 2017 | 21:55

Джулиана Гани се похвали, че е затрупана с ангажименти след участието й в Big Brother.


"Подписах договор с известен нощен клуб, на който ще организирам конкурси и цялата програма. Имам предложения да снимам корици за няколко списания. Направих и фотосесия за бижута. Общо взето, в момента имам страшно много работа и около 4 пъти повече ангажименти от преди. Въобще не си почивам. Сутрин излизам в 9:00 часа, вечер се прибирам след 21.00 ч. Едва смогвам. Всичко друго си имам, само времето не ми стига. Чакам хонорара, за да заминем с моя мъж на почивка на някое топло и хубаво място. Засега обмисляме да отидем на остров Бали през декември, тъй като все още не сме ходили там и мисля, че ще е много готино", заяви тя пред "Труд".

Тя е доволна от представянето си и смята, че се е справила със задачата да представи силиконките в друга светлина. Явно има предвид най-вече почти отличното й представяне на задачите за четвърти клас.

"Това е най-важното нещо, заради което влязох – да променя представите за себе си. Макар че шоуто е нож с две остриета и можеше да ме изкара в една светлина или в друга, в крайна сметка показах това, което исках. Да не ни слагат всички плеймейтки под общ знаменател. Както вече казах, аз съм си доволна от моето представяне. Имам разочарования от някои хора от Къщата, но към себе си не. Не съм лъгала, не съм криела нещо, не съм правила някакви задкулисни игри, не съм била лицемерна. Не мисля, че има какво още да променя", допълва Гани.

Джулиана обаче няма намерение да спира с корекциите по тялото си и съвсем скоро ще легне под ножа за поредни промени в носа.

"Въобще не ме интересува мнението на хората. Харесва ми да си правя корекции. Имам собствено виждане за нещата и винаги си го следвам", категорична е тя.

В риалити шоуто остана на заден план нейния музикален талант, но пък тя има самочувствие в тази сфера и не би отказала участие, в което да седне зад пианото. А предпочитанията й са свързани с Миро...

 

dnes.bg

 

Още по темата: Риалититата - мелачка за някой лев и три дни слава

 

Коментари ( 0 )