IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Други
12:56 | 16 декември 2017
Обновен: 08:36 | 5 май 2024

Еминем пусна изповеден албум

Вероятно това е и последният за певеца

По материала работи: Борис Проданов
Еминем пусна изповеден албум

Излезе релизът на деветия албум на Еминем, 45-годишният рапър пусна Revival след 4-годишно мълчание.В новия албум музикантът е избрал остри и вълнуващи го теми: политиката, борбата с известността, отношенията с децата му, зависимостта му от дрогата.

 

През 90-те години лириката на Еминем бе повлияна от сложните му отношения със съпругата Кимбърли Ан Скот, за която два пъти се е женил и с която е отгледал дъщерята си Хейли Джейд Скот. Три от песните в албума той е посветил на 21-годишната Хейли, в тях той се разкайва, че е разказвал за нея в лириката си и я е използвал в гонитбата за слава.

 

В много от парчетата в Revival рапърът намеква, че това ще е последният му албум. „Може да върна славата, но не искам. Ще пусна този последен албум и ще приключа с всичко...“, изповядва се певецът.

 

Според специалистите монолозите на рапъра са се получили много лични и емоционални. В тях той иска прошка от децата си (освен Хейли той има и няколко осиновени деца) и си спомня тежките моменти в болницата, когато е бил между живота и смъртта.

 

„Усмивката е подходяща за снимките. Винаги дръжте един на друг. Вечно ще те обичам и ще остана в паметта ти. Знам, че никога няма да ме забравиш. Само не тъжи, когато си спомняш“, пее Еминем за дъщеря си в една от новите песни.

 

БГНЕС

Коментари

Новини Варна