IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Други
17:27 | 9 януари 2018
Обновен: 15:51 | 12 април 2024

Порнозвезда почина внезапно на 20 г.

Не са установени причините за смъртта

По материала работи: Борис Проданов
Порнозвезда почина внезапно на 20 г.

Американската порнозвезда Оливия Нова беше намерена мъртва в Лас Вегас, Невада, съобщиха местните медии. Тя е починала внезапно на едва 20-годишна възраст.

 

Смъртта й беше потвърдена от компанията LA Direct Models, в която е била на договор младата жена. Причините за трагичната вест не са установени, властите водят разследване по случая.

 

официално изявление на компанията се казва, че Оливия Нова е била „красиво момиче с благ характер“. Нейните близки са шокирани от смъртта й. Младата американка става модел още на 12-годишна възраст.

 

През 2017 година тя започва работа в порноиндустрията. Самата тя е споделяла в интервюта, че първоначално се е чувствала некомфортно пред камерата, но постепенно е преодоляла този дискомфорт.

 

Това е поредната смърт в бранша за последните няколко месеца. 23-годишната Огъст Еймс сложи край на живота си в края на миналата година заради тормоз в интернет. На 35 години си отиде и блондинката Шайла Стайлз.

 

факти.бг

Коментари

Новини Варна