IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Други
22:25 | 26 януари 2018
Обновен: 11:28 | 12 април 2024

Оргазъм на ерогенните зони – постижимият блян

Никой не може да отрече съществуването му

По материала работи: Борис Проданов
Оргазъм на ерогенните зони – постижимият блян

Мистерията на оргазма едва ли ще бъде скоро разгадана, имайки предвид колко много фактори оказват влияние върху постигането му или, уви, върху неговата непостижимост. Дори жените, които трудно стигат до това върховно изживяване, може да разнообразят опитите си, внедрявайки и някои по-скоро интимни, отколкото чисто сексуални техники.

Според различните източници женският оргазъм съществува в най-различни форми, някои от които - спорни. Никой от тях обаче не оспорва възможността оргазъм да се получи и чрез стимулиране на ерогенните зони на жената като част от любовната игра и като допълнение към чисто сексуалното общуване.

Оргазмът с участитето на ерогенните зони е привилегия основно на обичащите експериментите дами, но може да бъде постигнат от всяка жена. Отделяйки малко време да опознае добре ерогенните зони на тялото си, ако вече не ги е опознала, всяка жена може да помогне на партньора си в нелекия му стремеж да й достави максимално сексуално удоволствие. И по-важното – може да помогне на себе си да опознае недостижими до момента висоти в секса. 

Всичко това е постижимо с отделяне на малко повече внимание на зони от тялото на жената, стоящи малко по-встрани от тези, обичайно фокусиращи вниманието по време на секс. Отдавайки малко нежност и внимание на шията, зърната на гърдите, вътрешната част на бедрата или лактите на жената, и тя, и партньорът й може да допринесат за постигането на оргазъм, базиран на стимулиранеот на ерогенните зони.

Имайки предвид колко сложно устроени и най-вече колко изострени са връзките между сетивните центрове на женското тяло в състояние на възбуда, ерогенният оргазъм много лесно може да прерасне в по-комплексен или дори в множествен такъв.

Познат, търсен, бленуван или просто плод на любопитството ви – оргазъмът може да бъде реален завършек на всеки сексуален контакт, в който, освен чисто сексуалните техники, се включи и малко повече внимание към ерогенните зони на жената.

Кой може да каже – навярно имиджът на Казанова е извоюван именно благодарение на способност да доставя на жените тези подценявани удоволствия. Много е вероятно извайването на реномето на велик любовник да не коства толкова много усилия.

puls.bg

 

Още по темата: Редовният оргазъм помага на мозъка

 

Коментари

Новини Варна