IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Други
20:10 | 30 януари 2018
Обновен: 17:47 | 17 април 2024

Мишо Шамара скандализира мрежата с пост във Фейсбук

По материала работи: Борис Проданов
Мишо Шамара скандализира мрежата с пост във Фейсбук

Рапърът Мишо Шамара винаги е бил сред най-изявените във Фейсбук, а постовете му постоянно предизвикват разгорещени дискусии и дори скандали. Този път мрежата завря заради размислите му относно българщината и историята.

 

Ето и какво написа изпълнителят, който в момента е в Щатите, вчера на профила си: "Да сте виждали поне една българска скулптора по стара от 150 години? Една българска картина по стара от 150 години? Един български философ математик физик химик живял преди повече от 150 години? 

 
Една сграда в България на повече от 2-3 етажа която да е на повече от 150 години? Един български роман на повече от 150 години? Една българска сатира под каквато и да е форма на повече от 150 години??? Хайде да дадем думата на анаЛизаторите. Отговорете на тея въпроси и после се замислете кое как защо. И защо в главите ви има такива безумни нелогични неща. За това че някой ви е лъгал не съм виновен аз".
 

Коментари

Новини Варна