IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Други
13:52 | 23 юни 2018
Обновен: 05:06 | 23 март 2024

Джони Деп се изповядва разтърсващо

Той призна, че седнал да пише мемоари, за да се справи с емоциите

По материала работи: Борис Проданов
Джони Деп се изповядва разтърсващо

Малко преди началото на турнето на групата Hollywood Vampires, в която актьорът Джони Деп свири на китара, списанието Rolling Stone взе интервю от него, което се поучи не просто откровено, а на места направо шокиращо.

 

Деп разказа много неща на изданието, включително епизоди от личния си живот, които миналата година не слизаха от страниците на жълтите издания. Джони припомни трудния развод с Амбър Хърд и изживяното разочарование.

 

„Падението ми беше толкова дълбоко, колкото изобщо е възможно. Не може да понасям всеки ден болката”, сподели актьорът.

 

Той призна, че седнал да пише мемоари, за да се справи с емоциите.

 

„Една сутрин си налях водка и пишех, докато сълзите не замъглиха дотолкова погледа им, че престанах да виждам страницата. През цялото време се опитах да разбера с какво съм заслужил всичко това, какво съм направил… Стараех се да бъда добър и да помагам, да не лъжа. За мин истината е най-важното нещо”, продължи Деп.

 

По време на развода започнаха съдебните дела на холивудската звезда с финансовите му мениджъри. Джони Деп ги обвини в мошеничество и неправилното изразходване на парите му. Те пък разказаха на журналистите за екстравагантния му начин на живот и необичайните му покупки.

 

„Моят син чул от децата в училището, че неговият старец загубил всичките си пари. Това е неправилно”, отбеляза Деп.

 

Що се отнася до прекомерните разходи, заради които го бяха обвиниха финансовите мениджъри, той отговори така: „Обидно е да се говори, че съм похарчил 30 000 долара за вино… Защото сумата беше по-голяма”.

 

БГНЕС

 

Още по темата: Триметрова статуя на Джони Холидей в град Вивие

Коментари

Новини Варна