IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Други
09:51 | 1 юли 2018
Обновен: 18:41 | 14 април 2024

Серина Уилямс мисли да остави корта, иска второ бебе

Тенисистката споделя как тренира, докато кърми

По материала работи: Борис Проданов
Серина Уилямс мисли да остави корта, иска второ бебе

Серина Уилямс явно много харесва да бъде майка. Тенисистката дори мисли да остави спорта и да се концентрира върху майчинството.

 

В разговор с журналисти, брюнетката дори оповестила, че мисли за второ бебе.

 

„Не съм сигурна дали искам да играя, след като ми се роди още едно бебе. Но за начало трябва да обсъдя идеята с Алексис. Трябва ни добър план”, коментира Серина идеята си.

 

По думите й, това решение е свързано с нея и тренировките, които й пречат за грижата на дъщеря й. Между 2 и 4 часа тя кърми бебето, а после отива в спортната зала.

 

На въпрос дали все още кърми дъщеря си, Серина споделя за InStyle: "Да и на всичкото отгоре, взимам помпата за гърди с мен в съблекалнята, защото гърдите ми са толкова големи. След като източа кърмата, те намаляват с един или два размера и тогава излизам да играя. Това е безумие."

 

През 2015 г. Уилямс започна романтична връзка с Алексис Оханян. През септември миналата година се появи тяхната дъщеря – Олимпия.

 

За 35-годишната спортистка и нейния 33-годишен избраник, това е първо дете. През ноември миналата година двамата сключиха брак, а меденият им месец бе на Бахамските острови.

 

тялото.бг

Коментари

Новини Варна