IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Други
21:50 | 5 август 2018
Обновен: 14:09 | 24 април 2024

Пищни модели скочиха срещу снимките с фотошоп

Даяна Сирокай и Кали Торпе не се срамуват от целулита

По материала работи: Борис Проданов
Пищни модели скочиха срещу снимките с фотошоп

Технологиите в наши дни са толкова развити, че гледайки профила на някого във Фейсбук, е трудно да кажем дали неговите снимки са истински или по-скоро резултат от няколкочасова работа на „Photoshop“. Освен това перфектните тела са по вестници, списания, интернет, телевизия, билбордове, реклами...

 

Илюзията, която създават много известни личности с публикациите си в социалните мрежи, кара все повече хора да прибавят различни филтри към снимките или да ползват програми за редактиране, с които бързо и лесно да премахнат несъвършенствата. Това правят и две пищни дами – Даяна Сирокай и Кали Торпе, които искат да се развиват като модели. Те уговарят известния фотограф Каризза да ги направи по-слаби, но когато виждат крайния резултат, си променят мнението.

 

"Трябва да кажа, че ние изглеждаме невероятно", пише Даяна под свой пост в Инстаграм, според която снимките с фотошоп са хубави, но те променят изцяло женствеността. Тя и нейната приятелка не могат да повярват как фотографът е свалил излишните им килограми и ги е направил слаби и стегнати.

 

"Ние живеем в едно фалшиво общество и е време да се върнем към реалността", казва от своя страна Кали.

 

След като двете дами с наднормено тегло не харесват "пипнатите" с програма снимки, си правят по една фотосесия, на която не се свенят да носят по-прилепнали дрехи, дори слагат бански, които не са подходящи за фигурата им. След като публикуват всичко в Instagram, получават хиляди положителни коментари за това, че са дръзнали да покажат това, което са.

 

В момента Даяна и Кали са плюс сайз модели, които рекламират известни марки бельо, дрехи и козметика. 

 

днес.бг

Коментари

Новини Варна