IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Други
10:33 | 11 март 2019
Обновен: 08:23 | 25 март 2024

Мартина Биг: Смених цвета на кожата си, за да дам самочувствие на африканките

Твърди, че вече се чувства от друга раса

По материала работи: Борис Проданов
Мартина Биг: Смених цвета на кожата си, за да дам самочувствие на африканките

Белият еротичен модел Мартина Биг "смени расата си", за да дава сили на чернокожите жени и да ги учи как да са красиви.

 

Целта на Мартина Биг е да покаже на света, че "черното не е втора класа".

 

Мартина е родена в Германия. От известно време тя си прави силни инжекции с меланин и така кожата й потъмня значително. Мартина твърди, че чернокожите, с които се е запознала, искат да са нейни приятели и одобряват поведението й.

 

Има и отрицателни реакции, но те не спират опитите на Мартина да се интегрира в черната общност, пишат от БТА. Тя е била седем седмици в Кения, за да изучи "племенната култура", и твърди, че старейшините са я молели да покаже на момичетата им как да обичат тъмната си кожа. Там са я нарекли на суахили Малайка Кубва. Мартина каза, че новото й име я прави "истинска африканка".

 

Мартина е бивша стюардеса. Тя си е правила редица козметични операции. Така се е сдобила с най-големия бюст в Европа срещу 50 000 британски лири.

 

Съпругът на Мартина - Михаел, не само я подкрепя, но се е подложил на същите инжекции с меланин. Тя се надява, че децата им "ще излязат чернокожи".

 

Прочетете още: Барби остаря: Празнува 60 години с нова колекция

Коментари

Новини Варна