IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Начало
12:36 | 16 октомври 2014
Обновен: 20:29 | 13 март 2024

Иван Портних: Варна има нужда бързо от ново правителство

Иван Портних: Варна има нужда бързо от ново правителство

По материала работи: Златина Добрева
Иван Портних: Варна има нужда бързо от ново правителство

Варна се нуждае от сформиране на правителство, защото градът ни очаква много от централната власт. Това призова кметът Иван Портних.
Пристанището, автомагистрала „Хемус“ са само част от проектите, които имат нужда от държавна намеса, за да се помогне на Варна, твърди Портних. Според него държавата трябва да отпусне средства и за преодоляване на щетите след наводнението в „Аспарухово“.
Реално АБВ, “България без цензура” и “Атака” не събраха нужните гласове, за да имат депутат от Варна. Заради сложната система на преразпределение на мандати, гласове от чужбина бяха разпределени в града ни и по тази причина изброените партии имат народен представител от Варна, каза Иван Портних в качеството си на областен председател на ГЕРБ.
Портних твърди, че партията му се е превърнала във водеща сила в града и общините в областта. Ние спечелихме изборите в 9 от 11 населени места в областта. Дори там, където кметовете са от БСП, като Провадия, Суворово, Долни чифлик, също сме победители, каза Иван Портних.
Той обяви, че резултатите на ГЕРБ във Варна са високи и спрямо тези в цялата страна.
Деян Михайлов

Коментари

Новини Варна