IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Политика
13:53 | 13 октомври 2015
Обновен: 15:01 | 28 март 2024

В седмицата на изборите са обученията на членовете на СИК

ОИК – Варна утвърди график за представителите на 5-те района в морския град

По материала работи: Борис Проданов
В седмицата на изборите са обученията на членовете на СИК

С оглед провеждане на обучение на членовете на секционните избирателни комисии в общината за избори за общински съветници и кметове, насрочени за 25 октомври и национален референдум, ОИК – Варна утвърди график за представителите на 5-те района в морския град.

 

На 19 октомври (понеделник) е обучението за “Одесос”,  което ще се проведе от 17,30 ч. в зала “Пленарна” на общината. На същото място пак от 17,30 ч. на 20 и 21 октомври е подготовката на членовете на СИК – съответно от “Приморски” (във вторник) и “Младост” (в сряда).

 

На 20 октомври от 17,30 ч. в кметство “Аспарухово” ще бъде обучението за този район. На 22 октомври (четвъртък) от 17 ч. в Читалището на “Владиславово” е инструктажът за членовете на СИК от район “Владислав Варненчик”.

 

В ОИК – Варна, вече е в ход регистрацията на застъпници на политическите формации и инициативни комитети (общо 40) за местния вот на 25 октомври.

Коментари

Новини Варна