IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Политика
15:27 | 30 ноември 2015
Обновен: 15:52 | 18 април 2024

Общински съветник продължава мандата си като независим

Божидар Чапаров ще опита да инициира нова група в местния парламент

По материала работи: Слав Велев
Общински съветник продължава мандата си като независим

Варненският общински съветник Божидар Чапаров ще продължи мандата си като независим и ще се опита да инициира нова група в местния парламент, съобщава "Дарик". Той попадна в него с листата на „Живот за Варна”, в която беше на второ място след водача й Данаил Папазов.
 

Като приоритети пред бъдещата група, която ще се опита да формира, Чапаров поставя подобряването на бизнес средата, стимулиране на изследователския и иновативен подход при развитието на местната икономика, борба с корупцията, развитие на проекта за интермодален терминал, изграждане на черноморски високо технологичен парк, разрешаване на въпросите с материалната база на спортните клубове в града.
 

„Реално ще подкрепям сам или заедно с колеги, които изявят желание за обща работа, политиките в управлението на Варна, гарантиращи на гражданите качество на живот, което отговаря на изискванията на времето. Но и аргументирано ще критикувам всички действия и решения, които са в ущърб на нашите избиратели”, заявява Божидар Чапаров.

Коментари

Новини Варна