IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Политика
15:42 | 29 април 2016
Обновен: 09:20 | 20 април 2024

Димитър Николов доволен, че няма да е кандидат за президент

Иска да изпълни ангажиментите, които е поел пред съгражданите си

По материала работи: Деян Михайлов
Димитър Николов доволен, че няма да е кандидат за президент

Новинатa, че няма да бъда кандидат за президент на ГЕРБ, ме зарадва на Великден. Това каза пред журналисти зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на Община Бургас Димитър Николов.
Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред БНТ по-рано днес, че Йорданка Фандъкова и Димитър Николов няма да са кандидат-президенти на ГЕРБ. И двамата могат да станат – посочим ли ги, ще станат, защото и двамата са много успешни, но няма да ги посочим, заяви Борисов. Той добави, че няма да е Томислав Дончев, защото е много по-важен на мястото си в момента.

„Това ме зарадва на Великден, защото предизвикателствата и ангажиментите, които имам към Бургас и всички задачи, които сме си поставили и най-вече, които съм поел като ангажимент пред моите съграждани, трябва да бъдат изпълнени. Много е важно темпото да не бъде намалено и усърдието и енергията, които се влагат да се засилят, защото предизвикателствата са още по- големи“, заяви кметът на Бургас Димитър Николов.

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна