IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Политика
17:32 | 27 май 2016
Обновен: 01:56 | 25 април 2024

Премиерът: Ако исках кариера, щях да съм президент преди много години

Мразя несправедливостта, виждате нивото на тези, които претендират за власт, заяви Борисов

По материала работи: Юлиян Атанасов
Премиерът: Ако исках кариера, щях да съм президент преди много години

Да си премиер на Балканите е трудна работа, заяви Бойко Борисов

Красимир Янков: БСП предлага алтернатива, иска предсрочен вот

Нинова обвини Борисов, че крие доклад за националната сигурност

 

Ако съм бил за кариера, щях да стана президент още преди много години, каза премиерът Бойко Борисов във връзка с предстоящите избори за държавен глава.

 

Той коментира и загатването от председателя на АБВ Георги Първанов, че може отново да се впусне в президентската надпревара.

 

"Нека си играят игрите, ние имаме да довършим нещата, които трябва да се правят и които не са направени десетилетия, защото никога не ги е имало в България. Ядосвам се на несправедливостта. Мразя несправедливостта", коментира Борисов, цитиран от "Фокус".

 

Премиерът коментира и твърдението на Касим Дал, че само Борисов може да обедини десницата, ако се кандидатира за държавен глава. Според Борисов има достатъчно хора в ГЕРБ, които да бъдат обединители и да вършат работа.

 

"Ако съм бил за кариера, щях да съм бил президент още преди много години", уточни той и допълни, че подобен пост никога не го е влечал. Премиерът не счита, че там може да бъде така полезен, както в момента.

 

"Виждате какво е нивото на тези, които претендират за властта", каза още Бойко Борисов и добави, че никой не е забравил какво е това в Изпълнително бюро на БСП.

 

"Всички са били кой министър на спорта, кой министър на друго. Оставете ги, нека да си покажат мускулите мъжки", добави премиерът.

bgonair.bg

Коментари

Новини Варна