IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Политика
12:10 | 23 октомври 2016
Обновен: 15:57 | 15 април 2024

ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2016 Цецка Цачева във Варна: Периодът, в който управляваха БСП и ДПС, беше загубено време за България

Политическата стабилност ще гарантира работата на държавните институции в интерес на хората и сигурността на всеки български дом.

По материала работи: manager
ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2016 Цецка Цачева във Варна: Периодът, в който управляваха БСП и ДПС, беше загубено време за България

Българският народ е избрал да се движи по демократичния път на развитие. Демокрацията не изключва различията, но не позволява предизборните кампании да се използват за всяване на страх и дестабилизиране на държавата, както правят нашите опоненти. Така кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева се обърна към хилядите граждани, изпълнили площада до входа на Морската градина, където снощи се проведе основното предизборно мероприятие на ГЕРБ във Варна. „Всички помним заградения парламент по време на кабинета „Орешарски“ и жандармерията, пазеща депутатите, които узорпираха властта през 2013 г. Защото през месец май 2013 г. ГЕРБ беше победител на изброите, въпреки манипулацията „Костинброд“, която извърши БСП. Периодът, в който управляваха БСП и ДПС, беше загубено време за България”, подчерта Цачева.


Тя изтъкна, че страната ни се нуждае от европейската солидарност, защото не можем да бъдем сами в тези сложни времена в световен мащаб. „Като президент и вицепрезидент с вицеадмирал Пламен Манушев ще отстояваме националния интерес на България, водейки активна външна политика. Без да назначаваме доносници и агенти на Държавна сигурност в посолствата ни по света. На тази безпринципна политика сложи край ГЕРБ още по време на първия мандат на премиера Борисов“, подчерта кандидатът на ГЕРБ за президент.


„Политическата стабилност ще гарантира работата на държавните институции в интерес на хората и сигурността на всеки български дом. Искаме българската нация да бъде образована, просперираща и единна. Историята ни свидетелства, че в обединението е нашата сила като народ“, категоричена бе Цачева. Тя посочи, че обществото ни има нужда от справедливост, която може да се гарантира само от  работата на бързоразследващи органи - прокуратура, следствие, независим и работещ български съд. „Спазването на закона е гаранцията за реда в държавата. Като президент аз ще насърчавам продължаването на реформата в съдебната система“, каза тя.


Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов обясни пред жителите на Варна, че с внушенията и манипулациите си политическите опоненти на ГЕРБ обиждат демокрацията в България. „Всички помним какво направиха БСП – те извършиха аферата „Костинброд“ в деня на размисъл, за да манипулират изборния процес. Тогава много български граждани се подведоха и не упражниха конституционното си право на глас. В този период станахме свидетели на тежка конфронтация и отдалечаване на страната ни от европейския път на развитие“, заяви Цветанов.


По думите му премиерът Бойко Борисов и кметът на Варна Иван Портних постигат резултати с устойчива политика. „Откакто Иван Портних е начело на общината, във Варна са влезли над 300 млн. лв. Това е факт, благодарение на стабилното правителство, силната местна власт и европейската солидарност. Варна се преобрази, стана истински европейски град и морска столица“, подчерта Цветанов.


Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев, чиито живот и кариера са свързани с Варна и с българската армия, заяви, че националните идеали трябва да изместят дребните политически противопоставяния, защото националния интерес е над всичко. Той бе категоричен, че България трябва да остане в курса на европейското развитие.  „Стабилността на държавата е много важна, за да вървим напред. Коя майка, коя жена, родила син, би позволила да има война?!”, попита риторично Манушев. И добави: „С Цецка Цачева ще работим за стабилна, мирна и уважавана България. Подкрепата на хората ни дава увереност, че на 6-ти ноември Цецка Цачева ще бъде избрана за първата жена президент на България“, каза още вицеадмирал Манушев.

 

Платена публикация

 

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 
 
 

Коментари

Новини Варна