Обединени патриоти обиколиха всяко едно кътче от Варна област
Парламентарни избори 2017
Публикувана: 20 Mar 2017 | 12:01

Представители на коалиция “Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО” приключиха с посещенията си из област Варна. Патриотите бяха при хората из областта, за да чуят какво ще им кажат и да знаят как да защитят интереса им в Парламента. Николай Александров, втори в листата на коалицията във Варна сподели, че при срещите с избирателите са изниквали няколко съществени проблема – липса на работни места, липса на адекватни мерки в земеделието, липса на средства за малките населени места и борба с битовата престъпност. Почти всички от въпросите намират решение в общата програма на коалицията. Патриотите поеха ангажимент пред хората, че ще работят за създаването на законови текстове, с които да може да се обособят бюджети на малките населени места. Това ще помогне именно на тези малки населени места да развиват активен обществен живот, както и да извършват малки ремонтни и поддържащи дейности. В програмата на Обединени патриоти също така е записано, че отново за тези същите малки населени места, се предвижда полицейски патрул с цел подобряване на сигурността. Това бе широко приветствано предложение. Мерките, които патриотите представиха в сферата на земеделието и особено на стимулиране на малките земеделски производители, накара хората отново да повярват, че не са забравени. Посредством земеделието ще се създадат условия за разкриване на работни места, особено там, където проблема с безработицата достига до 85% от населението.

 

“Обединени патриоти” вярват, че хората по тези места трябва да усетят, че държавата работи до тях и с тях, а не над тях. Те трябва да получават справедливо заплащане за техният труд, а държавата да защитава тяхната неприкосновеност.

 

Често е бил повдиган и въпросът за младите българи и как ще ги задържим в България. Кандидатите разкриха, че вече се водят разговори на тази тема с представители на Конфедерацията на индустриалците и работодателите в България (КРИБ) и Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ). Една от коментираните възможности е компаниите да влезнат в университетите, където могат да предложат на даден студент стипендия за покриване на нуждите в образованието срещу ангажимент за бъдещо осигурено работно място. При тези срещи Николай Александров, втори в листата за Варна и областта, неколкократно отбелязваше, че трябва да има реално подобрение в икономиката на страната, като по този начин ще се преустанови порочната практика да подхранваме чужди икономики с млади и работоспособни българи.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Платена публикация.

Коментари ( 0 )