IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Политика
12:30 | 26 март 2017
Обновен: 23:44 | 23 април 2024

Областният управител и кметът на Варна гласуваха по едно и също време

Ето какво споделиха двамата управници

По материала работи: Пламен Янков
Снимка Пламен Гутинов

Иван Портних: От всеки един от нас зависи утрешният ден

 

 

Гласувах за просперираща и процъфтяваща България, каза Иван Портних, след като упражни  правото си на вот.

 

Кметът добави, че е гласувал за това Варна и България да се превърнат в мястото, където младите хора да могат да се реализират.

 

Варна е град на знанието, Варна е образователен център, място за кариерно развитие на младите хора, място, където хората ще получават едни наистина високи доходи и ще се чувстват добре, заяви Иван Портних и завърши с думите, че от всеки един от нас зависи утрешният ден и сме длъжни да гласуваме заради децата и внуците ни.

 

МАРИАНА СТОЙКОВА

 

 

 

Тодор Йотов: Не приемам хората, които казват, че няма държава и закони

 

 

Малко преди 11 часа днес областният управител Тодор Йотов упражни правото си на вот в 388 секция на училище „Найден Геров“ във Варна. Гласувах за законност и справедливост, каза той. Аз съм болезнено чувствителен на тема справедливост, възпитан съм и съм научен да спазвам законите. През целия си живот и цялата си кариера съм правил само това. Затова гласувах за законността в България.

 

Не приемам хората, които казват, че няма държава и закони. Напротив! Закони има, необходим е обаче сериозен контрол върху спазването им, обобщи Тодор Йотов. 

 

СТАВРИ ТАРГОВ

Снимки ПЛАМЕН ГУТИНОВ, МАРИАНА СТОЙКОВА

Коментари

Новини Варна