IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Политика
16:36 | 27 април 2017
Обновен: 22:24 | 11 април 2024

Варна на път да се откаже от акциите си в Пловдивския панаир

По материала работи: Пламен Янков
Варна на път да се откаже от акциите си в Пловдивския панаир

Изпълнителната комисия на ГЕРБ възложи на кмета на Община Варна Иван Портних и на групата общински съветници на ГЕРБ, на сесията на 02.05.2017 г., да обсъдят и приемат решение на Общински съвет – Варна за предоставяне безвъзмездно на Министерство на икономиката на акции от Международен панаир – Пловдив в дялова стойност 29%. Това стана по време на заседание на Изпълнителната комисия на партията днес. 


Мотивите за днешното решение на ИК на ГЕРБ са продължаване на действията за консолидация на държавната собственост в Международен панаир – Пловдив и париране на опитите за дискредитиране на ГЕРБ.


По време на заседанието, членовете на ИК на ГЕРБ се запознаха подробно с всички факти и обстоятелства около взето решение на сесия на Общинския съвет в Община Варна, относно придобиване на акции от Министерство на икономиката в Международен панаир – Пловдив.

 

Коментари

Новини Варна