Цветан Цветанов: Димитър Главчев остава депутат
Трябва да спрем с тези спекулации – че някога можем да управляваме с БСП, коментира зам.-председателят на ГЕРБ
Публикувана: 18 Nov 2017 | 10:51

Димитър Главчев остава народен представител, той е качествен човек и полезен за парламентаризма, коментира в студиото на „Тази събота” зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

 

„Ние сме партия, която иска да намалява политическото напрежение, а не да го засилва. Оставката на Димитър Главчев беше изцяло личен акт”, посочи той.  

 

 

„Не е нормално това, което се прави от страна на опозицията – всичко е свързано с напрежение, което не отговаря на това, което имаме като предизвикателства, и което трябва да свършим като народни представители”, каза още Цветанов.

 

„В конкретното заседание надали се налагаше да има най-тежкото наказание – излизането на Нинова от парламентарно заседание. Емоцията и напрежението… Не е много лесно да председателстваш българския парламент, когато постоянно имаш някой, който създава дразги и се мъчи всячески да прави някаква провокации”, посочи той. 

 

„Цвета Караянчева успя през годините да натрупа опит, както всеки един от нас. През 2009 г. имахме много силна емоция, но нямахме опит”, припомни си Цветанов. 

 

„Обществото вярва на ГЕРБ, защото правим политики с видими резултати и се доказахме в годините, че изпълняваме ангажиментите си”, подчерта председателят на ПГ на ГЕРБ.

 

„Корнелия Нинова са възприемаше като бъдещия министър-председател. Те (от левицата – б.ред. ) трябва да знаят, че никога няма да управляват, защото това не е партията, която е допринесла за развитието на страната, това е партията, която е участвала в разграбването на страната. В целия този преход от 28 години, какво добро се случи в управлението на БСП? Трябва да спрем с тези спекулации – че някога можем да управляваме с БСП”, каза още Цветанов.

 

btvnovinite.bg

 

Четете още:   

Коментари ( 0 )