IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Политика
12:25 | 19 юни 2018
Обновен: 18:11 | 22 април 2024

Британският посланик у нас: 75% от споразумението за Брекзит е договорено

Тя участва заедно с външния ни министър Екатерина Захариева в дискусия на тема „Въздействието на Брекзит върху България – Какво ще се промени и какво ще остане същото“

По материала работи: Слав Велев
Британският посланик у нас: 75% от споразумението за Брекзит е договорено

75% от споразумението за Брекзит е договорено, съобщи посланикът на Обединено Кралство Великобритания и Северна Ирландия в България Ема Хопкинс. "Надеждата е да можем до октомври да затворим тези дебати", допълни Хопкинс.

 

Тя участва заедно с външния ни министър Екатерина Захариева в дискусия на тема „Въздействието на Брекзит върху България – Какво ще се промени и какво ще остане същото“, организирана от Българска търговско-промишлена палата.

 

Захариева допълни, че е важно да се запази безвизовото пътуване на граждани от ЕС във Великобритания. Външният ни министър отбеляза, че е важно след Брекзит административните процедури за гражданите от ЕС, които желаят да останат и да живеят във Великобротания, да не бъдат скъпи и бюрократични.

 

dariknews.bg

 

Четете още:  

Коментари

Новини Варна