IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Политика
17:26 | 26 септември 2018
Обновен: 16:05 | 25 април 2024

Борисов се снима с Тръмп и Мелания

Който както искал да го тълкува, било протокол на Белия дом

По материала работи: Слав Велев
Борисов се снима с Тръмп и Мелания

След като се здрависа с президента на САЩ Доналд Тръмп, с когото се срещнаха на 73-ата сесия на ООН в Ню Йорк и снимката се превърна в сензация в социалните мрежи, сега премиерът Бойко Борисов публикува нов фотос и този път от Белия дом. При това той не е само в компанията на Тръмп, но и на съпругата му Мелания.

 

"Чистосърдечно давам възможност за нови "анализи", "препоръки", "тълкувания" и изяви по повод тази снимка :-) иначе, просто протокол на Белия дом", написа той премиерът Бойко Борисов над историческата снимка.

 

Иронията на премиера е заради кадъра, запечатал здрависването му с Тръмп, който даде повод и за заядливи коментари от неговите опоненти.

 

"Съжалявам за тази истерия, която се вдигна в България от хейтърите и платените тролове на БСП – Бог ми е свидетел, пък и вие, че по никакъв начин не сме парадирали и не сме казали каквото и да е, освен за това, че съм имал разговори с президента Тръмп. Не ми е целта да се снимаме. На някои може да им е, на мен не ми е. Надявам се това да престане, защото е непродуктивно и по никакъв начин не е добре", отговори обаче той на нападките от преди ден.

 

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна