IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Политика
08:51 | 17 ноември 2018
Обновен: 04:12 | 10 април 2024

Марин льо Пен: ЕС е колонизиран от немците

Това обяви лидерът на френските националисти "Национален сбор" у нас

По материала работи: Слав Велев
Марин льо Пен: ЕС е колонизиран от немците

Европейският съюз е колонизиран от немците. Моделът на управление на Европейския съюз е авторитарен, работи със заплахи и шантаж, а икономическите и социалните резултати са катастрофални.

 

Това обяви лидерът на френските националисти "Национален сбор" Марин льо Пен в предаването "Лице в Лице" по bTV.

 

"Европейският съюз отслабва, искам да спася Европа - да върна силата ѝ, сигурността на нациите, които съставляват Европа и да създам сдружение между държавите, където свободно, по желание да участват в проекти, защитавайки интересите на народите си. Искам да се спре това заливане от мигранти и ние сами да решим дали искаме да приемаме хора, всеки сам да решава за себе си, а това вече не е възможно заради Европейската комисия", обяви лидерът на френските националисти.

 

Според нея Европейският съюз е колонизиран от немците, всички длъжностни места в Съвета, в Комисията и в Парламента са колонизирани от немците.

 

"Какво правят те - защитават своите интереси. Аз искам да защитавам интересите на Франция, а г-н Марешки тези на България. Това не трябва да ни забранява Германия да го правим. Загубихме гърците, защото дори се изпълнява атака срещу тях. Г-н Макрон обижда хората в Европа, казва им, че са луди. ЕС беше мир, сега виждам само конфликти и икономическа война", подчерта Льо Пен.

 

По думите й политиката на ЕС спрямо мигрантите е вредна за държавите членки.

 

Тя коментира и Русия.

 

"Аз уважавам Русия, смятам, че Европа греши, че се води Студена война срещу Русия. Всички имаме общия интерес да създаваме икономическа и стратегическа връзка с Русия, Русия не е опасност. Не Русия дойде във Франция да убива хора, а "Ислямска държава". Аз искам да имам добри взаимоотношения със САЩ, Русия, Китай или Индия, но без да сме под властта на едни или други", подчерта Льо Пен.

 

По-рано днес френският политик и европейските националисти подкрепиха ВОЛЯ за евровота.

Коментари

Новини Варна