НФСБ - Варна представи своите номинации за членове на Европейски парламент
Регионалният координатор за североизточна България на патриотите и общински съветник в ОбС Варна Димитър Карбов е предложен от структурите
Публикувана: 12 Feb 2019 | 10:53
От пресцентъра на Национален Фронт за Спасение на България – Варна, съобщиха за медиите, че след проведени събрания на областните структури са издигнати кандидати за членове на Европейски парламент от Област Варна.
 
НФСБ - Варна издига и подкрепя  кандидатурата на председателя на НФСБ и народен представител Валери Симеонов Симеонов за водач на листа за Европейски парламент.
 
Основните мотиви за това решение са:
Последователна политика за защита на националната сигурност 
Активна защита на националните интереси
Отстоява и подпомага развитието на българския бизнес
Работа в защита и зачитане на законността и правовия ред
Следва активна политика в интерес на възрастните хора
 
Освен Симеонов номинация получи регионалният координатор за североизточна България и общински съветник в ОбС Варна Димитър Анастасов Карбов, заради последователна и активна обществена дейност през последните 10 години, както и за благородните и справедливи каузи зад които е заставал.
 
От НФСБ заявяват, че е важно всички да осъзнаят колко ключово за бъдещето на България е да се чуе в Европейския парламент гласът на патриотите.
 
„Голямата цел на Обединена Европа е Европейският парламент да се превърне в парламент на хората, а не само на институциите и нациите и в него, ние българските патриоти и родолюбци ще имаме възможност да защитим нашата национална политика, но същевременно, с подкрепата и помощта му ще ускорим процеса на реформи в собствената си страна.“ - се казва още в прессъобщението на патриотите.
 
Черно море

Коментари ( 0 )