Земеделците от "Никола Петков" ще си сътрудничат с ГЕРБ
Направихме всички възможно да влезем в диалог с всички формации, които са част от Европейската народна партия и принадлежат към демократичната общност, каза Цветанов
Публикувана: 16 Apr 2019 | 9:41
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Споразумение за политическо сътрудничество подписаха ГЕРБ и земеделците от "Никола Петков”.

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов се похвали, че да си сътрудничат с политиците от "Никола Петков" е най-лесно.

 

"Те се познават с възрастните или по-малко младите, така че да обединим всички сили срещу пълзящата диктатура, която искат да ни наложат нашите опоненти. Зле прикриват целите си, техните брутални действия станаха публично известни", коментира той.

 

Шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов припомни, че вече е подписано споразумение със СДС, както и с "Обединени земеделци".

 

"Направихме всички възможно да влезем в диалог с всички формации, които са част от Европейската народна партия и принадлежат към демократичната общност. Предстоят подписвания на подобни споразумения за подкрепа на листата за евроизборите с "Гергьовден", със "Съюзът на репресираните от комунизма" и с Българският демократичен форум сме в разговори", обясни Цветанов.

 

Венцислав Върбанов от "Никола Петков" коментира, че листата на ГЕРБ е балансирана и земеделците ще впрегнат максимално силите си, за да търсят подкрепа за нея.

 

dnes.bg

 

 

Коментари ( 0 )