IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Политика
16:29 | 7 септември 2019
Обновен: 15:43 | 25 април 2024

Димитър Карбов е първият кандидат за кмет на Варна

Номинацията му беше представена от председателя на Националния фронт за спасение на България Валери Симеонов

По материала работи: Пламен Янков
Димитър Карбов е първият кандидат за кмет на Варна

Кадър ТВ "Черно море", АРХИВ

 

 

Общинският съветник Димитър Карбов е първият кандидат за кмет на Варна за предстоящите местни избори в края на октомври. Номинацията му беше представена от председателя на Националния фронт за спасение на България Валери Симеонов. Той коментира, че това е очаквана кандидатура. Бих казал изключително достойна кандидатура. Съвсем естествено е всяка партия да рекламира своя кандидат за този отговорен пост. Ние влизаме в предизборната кампания с достоен човек, каза председателят на НФСБ Валери Симеонов.

 

Партията се явява самостоятелно на изборите във Варна, а Димитър Карбов ще бъде и водач на листата.

 

За четири години в Общинския съвет на Варна, мисля че показахме едно достойно поведение, балансирана политика. Нито бяхме опозиция, нито бяхме мнозинство. Показахме една национално отговорна политика, която е в името на развитието на нашия град, отбеляза Димитър Карбов.

 

НФСБ ще има свои кандидати за районните кметства в града включително и заместник-областния управител Илиян Карагьозов, който се кандидатира за кмет на най-големия район във Варна „Приморски“. Партията ще има кандидати за кметове за три от селата в общината, а в Девня и Белослав ще бъдат заедно с ВМРО. В Провадия, Дългопол, Аврен и Аксаково НФСБ ще се яви самостоятелно.

 

АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ

Коментари

Новини Варна