IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Политика
14:56 | 15 септември 2019
Обновен: 11:27 | 3 март 2024

Раздор в БСП, Гуцанов обжалва решението на пленума за Клисарова

Според него е имало грубо погазване на устава и правилата на столетницата

По материала работи: Борис Проданов
Раздор в БСП, Гуцанов обжалва решението на пленума за Клисарова

Социалистът Борислав Гуцанов ще обжалва в съда решението на националния съвет на БСП Анелия Клисарова да е кандидат за кмет на червените във Варна и водач на листата за общински съветници. Според него е имало грубо погазване на устава и правилата на столетницата, предаде news.bg.

 

Отнемат се правомощия на варненската партийна организация, оплака се пред медиите Гуцанов. Листата се пренарежда изцяло от националния съвет по предложение на ръководството и Кирил Добрев, изтъкна той. Трябвало да се защити достойнството на варненската конференция и затова той обмисля да обжалва днешното решение в съда.

 

Този раздор в червените редици нямало да се отрази добре на изборите във Варна по думите му. В морската столица БСП имала голям шанс след евровота. Иначе варненските социалисти нямало да бламират Анелия Клисарова. Ще се работи за изборите, увери Борислав Гуцанов.

 

Още по темата: Анелия Клисарова е кандидатът на БСП за кмет на Варна

 

Коментари

Новини Варна