IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Щрихи от утрото
19:33 | 14 ноември 2016
Обновен: 00:26 | 12 април 2024

В „Утро в нашия град“ на 15 ноември очаквайте

Вижте акцентите

По материала работи: Юлиян Атанасов
Снимки: Пламен Гутинов

Започна Световната седмица по предприемачество у нас. С какви събития ще бъде отбелязана международната инициатива за насърчавана на иновативното мислене на младите хора във Варна, ще разберем от Флора Великова, преподавател в СУ „Неофит Бозвели“ и от учениците Ивайла Маринова и Димитър Николов. Генерална промяна – Разговор с Борислав Гуцанов, председател на Градския съвет на БСП във Варна.Разболява ли ни храната и как да подготвим духа и тялото си за зимата, ще научим в началото на Коледния пост от здравния инструктор Ники Суков. В минутите за култура ще видите разговора на Кирил Аспарухов с кап. Тодор Йотов, гл. експерт на офис „Международна дейност“ във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ - Варна.

 

Точно в 9:30 започва предаването „ДНЕС“ на телевизия „Bulgaria ON AIR“. Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

"Щрихи от утрото" (14.11.2016) - С бензин в кръвта!

"Щрихи от утрото" (14.11.2016) - Какви са съвременните методи за обучение на незрящите във Варна

 

Коментари

Новини Варна