IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Спорт
15:59 | 21 октомври 2014
Обновен: 17:19 | 17 април 2024

„Черно море” поднови тренировки

Встъпителна тренировка проведоха футболистите на „Черно море”. Наставникът Никола Спасов разчиташе в заниманието и на Стефан Станчев.

По материала работи: Борис Проданов
„Черно море” поднови тренировки

Встъпителна тренировка проведоха футболистите на „Черно море”. Наставникът Никола Спасов разчиташе в заниманието и на Стефан Станчев, който възобнови занимания, но все още не може да се включи на пълни обороти и при максимало натоварване.

Програмата му обаче е разчетена така, че той да е готов за гостуването на „Лудогорец” в Разград в събота от 19 ч. Мачът е от 13-и кръг на А футболната ни група.
Аут от дербито са оперираните Георги Китанов, Бакари и Дани Георгиев. Не е ясно дали Слави Сталев ще попадне в групата.

Рамото му е обездвижено и на този етап шансът да излезе срещу шампионите изглежда минимален. Георги Божилов продължава с физиотерапевтичните процедури.

От щаба на „Тича” уточниха във връзка с искането на „Лудогорец” за изместване на двубоя с 24 ч. (за неделя от 19 ч.), че са имали желание да проявят разбиране към натоварената програма на евробоеца ни.

Този вариант обаче води до 2 мача за по-малко от 48 ч. за „моряците”, тъй като по неизвестни причини от БФС определиха 1/8-финалът за „Купа България” срещу „Славия” да се проведе във вторник от 14,30 ч. на „Тича”.

Коментари

Новини Варна