IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
18:47 | 24 октомври 2014
Обновен: 17:18 | 17 април 2024

"Черно море" пое към Разград с група от 16 футболисти

Сериозни кадрови проблеми обаче измъчват наставника на „моряците“ Никола Спасов.

По материала работи: Борис Проданов
"Черно море" пое към Разград с група от 16 футболисти

В отлично настроение футболистите на Черно море проведоха последната си тренировка на стадион Тича преди предстоящото гостуване на шампиона Лудогорец от 13-тия кръг в А група. Сериозни кадрови проблеми обаче измъчват наставника на „моряците“ Никола Спасов. Освен трайно контузените Бакари, Георги Китанов и Даниел Георгиев, от сметките на треньора за мача срещу „орлите“ отпадат все още възстановяващите се от контузии Георги Божилов, Стефан Станчев и Слави Сталев, които тренират на облекчен режим. Двубоя пропуска и Симеон Райков, който е с бронхит. Така в клубния автобус се качиха едва 16 футболисти, а тази вечер рима ще отседне в Шумен.

Въпреки проблемите, в лагера на „моряците“ са оптимисти за предстоящия сблъсък с шампионите. Халфът Димо Атанасов пък днес празнува 29-я си рожден ден и почерпи преди заниманието. Той си пожела победа в Разград. Двубоя между Лудогорец и Черно море е в събота от 19 часа в Разград и ще бъде ръководен от рефера Николай Йорданов.

Красимир Николов

Коментари

Новини Варна