IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Спорт
15:30 | 26 ноември 2014
Обновен: 07:16 | 24 април 2024

Сашо Александров обжалва наказанието си от 3 мача

На линия срещу “смърфовете” ще бъде Тодор Паланков

По материала работи: Борис Проданов
Сашо Александров обжалва наказанието си от 3 мача

Сърцатият защитник на “Черно море” Сашо Александров ще пусне жалба до Апелативната комисия на БФС заради наложеното наказание от Дисциплиарната комисия – 3 мача и 800 лв. глоба. Той получи и директен червен картон при спречкването си с Асприля на мача “Черно море” – “Литекс” на стадион “Тича”. Според бранителя санкцията е силно завишена и се надява тя да бъде справедливо намалена.


Освен Сашо в редиците на “моряците” за гостуването на “Локомотив” в Пловдив няма да бъдат трайно контузените Бакари, Дани Георгиев, Георги Китанов и най-вероятно последното ново попълнение Марк Клок. Холандецът получи разтежение на бедрения мускул на последната тренировка на тима и му беше предписана почивка.


Лекарският щаб обаче имаше добра новина за наставника Никола Спасов. Проведеният контролен преглед и ехограф на Тодор Паланков не е показал сериозни увреждания и халфът се включи от днес в тренировъчния процес.


“Моряците” направиха 1 занимание на стадион “Младост”. Утре те отново ще имат 1 тренировка и в петък заминават за Пловдив.


Срещата със “смърфовете” от ХVІІ кръг на А група е в събота от 14 ч. на “Лаута”.


Красимир Николов

Коментари

Новини Варна