IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
19:07 | 19 декември 2014
Обновен: 10:07 | 25 април 2024

Гонзо скочи остро на Херо. Обвини го в лъжа

Ако той искаше, щеше да е на “Герена” от октомври, твърди Георги Иванов.

По материала работи: Деян Михайлов
Гонзо скочи остро на Херо. Обвини го в лъжа

Спортният директор и треньор на “Левски” Георги Иванов-Гонзо отвърна на удара на Димитър Димитров-Херо след традиционния коледен мач срещу тима по футзал на фен клуба “София-запад”, който се игра в Сливница.

“Аз съм много обиден и огорчен от това, което направи Димитър Димитров. На последната среща той не дойде и дори не ми се обади, а на следващия ден даде пресконференция. Каних го няколко пъти. През октомври му предложих “Левски” да му вземе апартамент в София. Това, което направи, бе некоректно и грозно. През цялата пресконференция говореше срещу мен”, обяви легендата на “сините”.

“През октомври той замина за Холандия на разноски на “Левски”, за да гледа футболисти. След това не ми предостави никакъв списък. Няма да влизам повече в полемики с него. Достойнството му е под съмнение. Три пъти бях в Бургас, за да се срещам с него. Виждахме се във Варна, в Стара Загора. Няма как да обяснява, че не е част от процесите в тима, след като Петър Колев ми беше помощник. Ако той искаше, щеше да е на “Герена” от октомври. Вярно, че в “Левски” са трудни времена, но съм пред вас, трудя се, работя. Ако е казал, че не съм му вдигал телефона, значи е голям лъжец”, приключи с темата “Херо” Иванов. С коментара за новия треньор на “Левски” той опроверга версията на Димитров, че иска да остане на поста. След отказа на бургазлията спортният шеф веднага е започнал преговори с други специалисти.

“Разговарям с няколко души. Както българи, така и чужденци. До няколко дни ще имам яснота и тогава всички ще разберете кой ще бъде треньор на “Левски”, завърши Гонзо.

Коментари

Новини Варна