IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 27°
Спорт
16:01 | 30 март 2015
Обновен: 14:19 | 6 април 2024

“Чар-ДКС” обра титлите в “Жулиета Шишманова”

Йоана Николаева взе 5 златни медала

По материала работи: Борис Проданов
“Чар-ДКС” обра титлите в “Жулиета Шишманова”

Победителката в многобоя Катрин Тасева от клуб "Левски" спечели три златни и един сребърен медал на финалите на отделните уреди при жените на държавното първенство по художествена гимнастика за приз "Жулиета Шишманова", което завърши в Бургас.


При девойките старша възраст златните медали на всичките уреди спечели Йоана Николаева (“Чар-ДКС” – Варна). Тя е златна и в многобоя с 54,375 т., изпреварвайки Стефани Кирякова (“Черноморец”) с 51,692 т. и Полина Иванова (Черноморец) с 50,100 т. В надпреварата участваха близо 120 гимнастички от клубове от цялата страна.


Звезда Игнатова от “Чар-ДКС” стана 8-а в многобоя и 7-а на финал бухалки. Габриела Бахчеванова е 6-а на топка.


При жените Ромина Радева (“Чар-ДКС”) се представи достойно и зае призовото 6-о място в многобоя, като се нареди след националните състезателки с три финала на обръч, бухалки и лента. Мария Стилиянова също е с финал на лента.


Изключително силно представяне на варненки, постигнато с много труд на състезателките и техните треньорки Филипа Филипова, Таня Иванова и Дарина Кирякова.

 

Коментари

Новини Варна