IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
14:14 | 5 юли 2015
Обновен: 16:13 | 17 април 2024

Звездата на Стяуа идва в София

Лудогорец“ подписва с Александру Чипчиу

По материала работи: Деян Михайлов
Звездата на Стяуа идва в София

„Чаканият от „Лудогорец“ нов нападател Александру Чипчиу от „Стяуа“ ще пристигне в София в близките два дни, пишат медиите в Румъния. Той ще дойде, за да доуточни личните си условия и да премине медицински прегледи. Най-вероятно последното попълнение на зелените ще е именно звездата на румънския тим. Желанието на „Лудогорец“ беше острието да се присъедини направо в Австрия и там да подпише договор. 

Проточването на преговорите между клубовете обаче елиминира тази възможност. Причината е, че в момента нито един от шефовете на шампионите не е при тима на лагера в Австрия. Доскоро там беше президентът Александър Александров. Именно той сложи подпис под договорите на Джоди Лукоки и Андрей Препелица. Александров обаче вече се е прибрал в България. 

Това ще наложи чаканият нов нападател да мине през офисите на клуба в София, след което да се отправи към алпийската страна. В момента шампионите разполагат на върха на атаката с Жуниор Кишада и младока Цветелин Чунчуков.

Коментари

Новини Варна