IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Избрано
11:51 | 2 септември 2015
Обновен: 14:26 | 25 април 2024

Извънредно: “Спартак” (Варна) натири треньор!

Хандбалистите вече се подготвят под ръководството на Пенко Златев

По материала работи: Борис Проданов
РОСЕН ДОБРЕВ, Пенко Златев и Йордан Димитров (от ляво на дясно).

Йордан Димитров вече не е треньор в школата на хандбалния “Спартак” (Варна) и преподавател в Спортно училище “Георги Бенковски”, съобщиха на официалния сайт на клуба. Той е напуснал по свое желание школото и по непотвърдена информация ще продължи кариерата си в Бургас. По този повод ръководството на спартаклии ще даде пресконференция за журналистите в близките дни.

 

За Медийна група “Черно море” обаче президентът на спартаклии Росен Добрев разкри приблизително какво се е случило.

 

“Много неща могат да се кажат, но искам да събера медиите и да изнесем пълната информация. Отборът го събрахме от вторник, тренират “спасените” хандбалисти. Наставник остава Пенко Златев. Трябва да сме готови до 26 септември, когато стартира първенството, но още не знам програмата. Няма да участваме в европейските клубни турнири”, каза Росен Добрев.

 

Станислав Добрев и Живко Георгиев от “Спартак” (Варна) бяха представени като нови попълнения на “Добруджа”.

 

Спартаклии трябваше да се включат днес във второто издание на турнира за мъже в памет на известният хандбалист и треньор Тодор Хънков. Надпреварата ще се проведе в Бургас с участието на 4 отбора. Тази година е поканен тим от чужбина – “Мацло-Гарвиц” от германския град Пархим. Другите 2 състава са шампионът на страната “Фрегата” (Бургас) и носителят на “Купа България” – “Локомотив” (Варна).

 

“Не искам да рискувам здравето на момчетата. Получаването на травми не влиза в плановете ни, затова пропускаме турнира”, завърши Росен Добрев.

Коментари

Новини Варна