IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
17:58 | 1 декември 2015
Обновен: 08:21 | 20 април 2024

Кобрата сюрпризиран от загубата на Кличко

Кубрат Пулев ще се бие на 5-и декември срещу американеца Морси Харис

По материала работи: Деян Михайлов
Кобрата сюрпризиран от загубата на Кличко

Топ боксьорът ни Кубрат Пулев изрази изненадата си от загубата на Владимир Кличко от Тайсън Фюри в двубоя за четирите пояса на украинеца в събота вечер в Дюселдорф. Британският боксьор, известен с прозвището Циганския крал, спечели победата след 12 рунда с единодушно съдийско решение.


"Не очаквах да му дадат победа при условие, че там всичко е преценено и се предвижда до най-малката подробност. Очаквах да го ощетят. Изненадах се определено", сподели Кобрата по телефона в ефира на една от националните телевизии.


Пулев коментира и състоянието си преди двубоя с американеца Морис Харис на 5 декември. Той все още има болки в ръката от предишния си мач, но се надява това да не му попречи да вземе победата.


"Правим процедури, които облекчават самата травма, но мисля, че така ще мога да боксирам. Важна е концентрацията, да играя своята игра и да наложа собствения си стил", коментира софиянецът.

 

Коментари

Новини Варна