IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
13:09 | 6 февруари 2016
Обновен: 22:21 | 21 март 2024

BBC потвърди: Моуриньо преговаря с Ман Юнайтед

Спекулациите за интереса на португалеца към работата на "Олд Трафорд" започнаха веднага след уволнението му от Челси

По материала работи: Деян Михайлов
BBC потвърди: Моуриньо преговаря с Ман Юнайтед

Манчестър Юнайтед е започнал разговори с представители на Жозе Моуриньо, който да заеме мениджърския пост на холандеца Луис ван Гаал след края на сезона, твърдят публикации в днешните издания на водещите медии в Англия. BBC информира във водещата си новина, че 53-годишният бивш мениджър на Челси, Интер (Милано), Реал (Мадрид) и Порто е амбицирана да получи именно това работно място, което е приоритет в плановете му.

Спекулациите за интереса на португалеца към работата на "Олд Трафорд" започнаха веднага след уволнението му от Челси, а в един момент се стигна дори до информация, че той лично е потърсил контакт с шефовете на "червените дяволи" чрез писмо, в което е описал подробно плановете си за бъдещето на клуба, ако бъде назначен. 

"Няма подписвани споразумения за момента, и от клуба отказват да коментират, но преговорите започнаха", съобщава още една от най-авторитетните медий на Острова. Моуриньо беше уволнен от Челси през декември, след като закара лондончани малко над зоната на изпадащите, но още тогава заяви, че ще се старае бързо да се върне в треньорската професия, но на най-високо ниво.

Sportal.bg

Коментари

Новини Варна