IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
14:37 | 25 март 2016
Обновен: 11:38 | 17 април 2024

"Соколите" искат да изградят европейски клуб

Това заяви за „Морски гонг” членът на УС на клуба Илко Станчев

По материала работи: Борис Проданов
"Соколите" искат да изградят европейски клуб

Намеренията на членовете на УС на ФК „Спартак” (Вн) са да бъде изграден един европейски клуб със сериозни цели. Това заяви за „Морски гонг” членът на УС на клуба Илко Станчев.

 

Ето какво още каза той: „Проблемите на „Спартак” няма да свършат толкова бързо, както си мечтаят нашите привърженици и самите ние. Разрешаването им минава през няколко етапа. Когато сме готови с абсолютно всички документи и изрядни предложения, за да се обърнем към Общински съвет и самата общественост, ще подадем нашите искания, за да бъдат разгледани на съответната сесия. Надявам се това да стане до месец. За да се явим на сесия след горчивия опит, който имаме преди това, решихме този път да се подготвим максимално добре.Тук става въпрос за аргументираност и убедителност, за да могат всички хора, които искат да решат проблема на клуба да са единни. Общинският съвет и самата общественост трябва да са убедени, че това са правилните хора и правилният начин за постигане на целите. Искаме „Спартак” да бъде изграден като един европейски клуб. Със сериозни намерения за ДЮШ и намерение по най-бързия начин клубът да присъства в професионалния футбол."


DarikNews

Коментари

Новини Варна